Verzinken en vuurverzinken The Coatinc Company

Bent u klant bij ons of wilt u zich om een andere reden tot ons wenden? Wij zien uw Nieuwsbericht graag tegemoet en zullen per omgaande reageren.

U kunt ook direct contact opnemen met één van onze Vestiging of met ons hoofdkantoor

  De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Fabriek *

  Reden voor uw aanvraag *

  Bijlage


  Standorte Coatinc Bochum Coatinc Rhein-Main Coatinc Peine Coatinc Becker Saarlouis Coatinc Siegen Coatinc PreGa Coatinc24 Coatinc Würzburg Coatinc Ninove Coatinc NinoCoat Zinkpower Malacky Coatinc MX de SA CV California Galvanizing & Steel Structures Coatinc Alblasserdam Coatinc24 Amsterdam Coatinc Nederland Coatinc De Meern Coatinc Groningen Coatinc Groningen Poedercoat Coatinc Mook Coatinc Prega NL Coatinc Roermond Coatinc Anox Zinkpower Promptus Zinkpower Ostrava Zinkpower Roudnice Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Rezinal Coatinc Lenssen ESP Pulverbeschichtung ESP Pulverbeschichtung

  Marketing

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Pers

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Contact

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Passieve corrosiebescherming

  Passieve corrosiebescherming houdt in dat corrosieve media bij het staaloppervlak vandaan worden gehouden. De afwezigheid van zuurstof en water gaat de vorming van corrosieve elementen tegen!

  Corrosiewerende maatregelen selecteert men op basis van de technische behoeften en eisen. Specifiek voor de staalbouw geldende eisen (o.a. veiligstellen en verhogen van het wrijvingscoëfficiënt van contactvlakken van glijvaste verbindingen) dienen bij de systeemkeuze evenzeer meegewogen te worden als bijv. de atmosferische omgevingsfactoren (DIN EN ISO 12944-2:1998-07; DIN EN 12500:2000-12). Maar ook een zuiver economische beschouwing is een noodzaak!

  Passiver Korrosionsschutz ist das Fernhalten korrosiv wirkender Medien von der Stahloberfläche. Die Abstinenz von Sauerstoff und Wasser vermeidet kurzum die Bildung von Korrosionselementen!

  Korrosionsschutzverfahren wählt man nach technischen Notwendigkeiten. Stahlbauspezifische Anforderungen (u. a. Sichern und Erhöhen des Reibbeiwertes von Kontaktflächen gleitfester Verbindungen) sind bei der Systemauswahl genauso zu berücksichtigen wie beispielsweise die atmosphärischen Umgebungsbedingungen (DIN EN ISO 12944-2:1998-07; DIN EN 12500:2000-12) oder auch eine rein wirtschaftliche Betrachtung!

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search

  Gender-Hinweis

  Aus Gründen der besseren Lesbarkeit verzichten wir auf die gleichzeitige Verwendung der Sprachformen männlich, weiblich und divers (m/w/d). Sämtliche Personenbezeichnungen gelten daher gleichermaßen für alle Geschlechter.