Verzinken en vuurverzinken The Coatinc Company

Bent u klant bij ons of wilt u zich om een andere reden tot ons wenden? Wij zien uw Nieuwsbericht graag tegemoet en zullen per omgaande reageren.

U kunt ook direct contact opnemen met één van onze Vestiging of met ons hoofdkantoor

  De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Fabriek *

  Reden voor uw aanvraag *

  Bijlage


  Standorte Coatinc Bochum Coatinc Rhein-Main Coatinc Peine Coatinc Becker Saarlouis Coatinc Siegen Coatinc PreGa Coatinc24 Coatinc Würzburg Coatinc Ninove Coatinc NinoCoat Zinkpower Malacky Coatinc MX de SA CV California Galvanizing & Steel Structures Coatinc Alblasserdam Coatinc24 Amsterdam Coatinc Nederland Coatinc De Meern Coatinc Groningen Coatinc Groningen Poedercoat Coatinc Mook Coatinc Prega NL Coatinc Roermond Coatinc Anox Zinkpower Promptus Zinkpower Ostrava Zinkpower Roudnice Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Rezinal Coatinc Lenssen ESP Pulverbeschichtung ESP Pulverbeschichtung

  Marketing

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Pers

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Contact

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Joint venture in Mexico

  The Coatinc Company Holding (TCC) is in januari 2015 een deelname van 49 procent aangegaan in een Amerikaanse onderneming gevestigd in San Diego, Californië (Verenigde Staten) – Joint venture in Mexico Deze onderneming zal in de toekomst een nog in aanbouw zijnde thermische verzinkingsfabriek in Tijuana in de Mexicaanse provincie Baja California exploiteren. Deze fabriek zal onder de naam “Galvanizadora California” opereren. Een Amerikaanse onderneming met de naam “California Galvanizing and Steel Structures” zal de verkoop voor haar rekening nemen.

  De thermische verzinkingsinstallatie zal gebruikmaken van een bad met een lengte van 17,5 meter. Naar verwachting zal 4.000 ton per maand worden geproduceerd. Voor 90 procent wordt de Amerikaanse markt bediend, met name in de segmenten auto-industrie, zonne-energie, staalbouw en metaalindustrie. Daarnaast wil men de Mexicaanse markt verder ontsluiten.

  José Antonio Barrera, de nieuwe joint-venturepartner met een aandeel van 51 procent en tevens Managing Director van het bedrijf, heeft jarenlang ervaring opgedaan in de thermische verzinking in Mexico en was in het verleden ook voorzitter van de Mexicaanse verzinkersbond. Zijn jarenlang opgebouwde ervaring moet de investering tot een succes maken. Zijn vrouw Elena Maria Barrera beheert het wagenpark van de onderneming en is daarmee verantwoordelijk voor de afdeling transport en logistiek, met name voor leveringen aan de Verenigde Staten.

  Er is inmiddels een perceel van ca. 120.000 m² verworven. Dit perceel zal verder worden ontwikkeld tot een bedrijventerrein waar men kavels wil gaan verhuren aan ondernemingen in de metaal- en staalbouw. Deze ondernemingen, de zogenaamde “Maquilas”, die producten vervaardigen die bij Galvanizadora California moeten worden verzinkt, produceren voor de Amerikaanse markt en exporteren binnen de kaders van de NAFTA (Noord-Amerikaanse Vrijhandelsovereenkomst) naar de VS. Daarmee wordt Galvanizadora California een van de belangrijkste aanbieders voor verzinkingsdiensten en een economische motor in deze regio.

  Deze joint venture versterkt de portfoliostrategie van The Coatinc Company in groeimarkten. Na investeringen in Turkije, Tsjechië en Slowakije is het voor de internationaal opererende groep ook hier van doorslaggevend belang om samen te kunnen werken met een ervaren lokale partner.

  “Deze investering staat in het teken van onze ondernemingsstrategie, die het voortbestaan van ons familiebedrijf op de voorgrond plaatst en daarbij inzet op diversificatie,” aldus Paul Niederstein, directeur-aandeelhouder van The Coatinc Company in de vijfde generatie. “In dit geval gebeurt dat door de investering in Mexico, een markt die in het geval van een ongunstige conjunctuur in onze kernmarkten Duitsland, Nederland en België als zekerheid kan dienen om een conjuncturele inzinking te boven te komen. De deelnemingen zijn bepalend voor het concurrentievermogen van The Coatinc Company – en dus ook voor het behoud van werkgelegenheid in Duitsland.”

  Het familiebedrijf The Coatinc Company Holding, dat al sinds 1885 bestaat, heeft fabrieken op acht locaties in Duitsland en nog eens tien in Nederland en België. Met haar 18 volle dochterondernemingen heeft de groep in totaal ongeveer 1.000 werknemers in dienst. Daarnaast heeft The Coatinc Company tien deelnemingen in bedrijven in de groeimarkten Turkije, Tsjechië en Slowakije, maar ook in haar thuismarkten in Duitsland en de Benelux. Het dienstenportfolio omvat alle processen op het gebied van thermisch verzinken (thermisch verzinken en hogetemperatuurverzinken, centrifugaal verzinken), poedercoaten en natlakken, duplexcoaten (verzinken plus poedercoaten of natlakken) en andere coatingtechnologieën (anodiseren/eloxeren en zinklamellentechnologie).

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search

  Gender-Hinweis

  Aus Gründen der besseren Lesbarkeit verzichten wir auf die gleichzeitige Verwendung der Sprachformen männlich, weiblich und divers (m/w/d). Sämtliche Personenbezeichnungen gelten daher gleichermaßen für alle Geschlechter.

  the coatinc company precision galvanizing in mook