Verzinken en vuurverzinken The Coatinc Company

Bent u klant bij ons of wilt u zich om een andere reden tot ons wenden? Wij zien uw Nieuwsbericht graag tegemoet en zullen per omgaande reageren.

U kunt ook direct contact opnemen met één van onze Vestiging of met ons hoofdkantoor


  De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.  Fabriek *


  Reden voor uw aanvraag *  Bijlage  Standorte Coatinc Bochum Coatinc Rhein-Main Coatinc Peine Coatinc Becker Saarlouis Coatinc Siegen Coatinc PreGa Coatinc24 Coatinc Würzburg Coatinc Ninove Coatinc NinoCoat Zinkpower Malacky Coatinc MX de SA CV California Galvanizing & Steel Structures Coatinc Alblasserdam Coatinc24 Amsterdam Coatinc Nederland Coatinc De Meern Coatinc Groningen Coatinc Mook Coatinc Prega NL Coatinc Roermond Coatinc Anox Zinkpower Promptus Zinkpower Ostrava Zinkpower Roudnice Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Rezinal Coatinc Lenssen ESP Pulverbeschichtung ESP Pulverbeschichtung

  Marketing

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Pers

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Contact

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Het innovatieve classificatiesysteem voor thermisch verzinken

  Het innovatieve classificatiesysteem voor thermisch verzinken

  Zinkinfo Benelux, de overkoepelende brancheorganisatie van de thermische verzinkers in de Benelux, is in de herfst van 2017 onder het motto “Zeker Zink” begonnen met een brede campagne bij architecten, ingenieursbureaus, overheden, staalbouwers en producenten van serieproducten in staal.

  Zeker Zink is een innovatief classificatiesysteem voor thermisch verzinken, dat tot doel heeft om de dialoog tussen de verschillende marktpartijen en de verzinkers te stimuleren. Basis van de classificering is EN ISO 1461, de huidige norm voor thermisch verzinken.

  Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee klassen: “Klasse F” voor functioneel verzinken, en “Klasse E” voor esthetisch verzinken. Volgens EN ISO 1461 zijn esthetische of decoratieve overwegingen van secundair belang. Maar bepaalde toepassingen en klanten eisen een hoge visuele afwerkingsgraad. Om aan het verwachtingspatroon van dergelijke klanten te kunnen voldoen, is het van essentieel belang om vooraf met elkaar goede afspraken te maken op het vlak van esthetische afwerking.

  Zeker Zink is een commitment van alle verzinkers die zijn aangesloten bij Zinkinfo (ruim 90% van alle verzinkers in de Benelux) om met behulp van het classificatiesysteem de dialoog tussen (eind)klant en verzinker te stimuleren. Einddoel is om voor elk project een eindresultaat te leveren dat aansluit bij het verwachtingspatroon van de opdrachtgever. Uiteraard ondersteunt The Coatinc Company dit initiatief.

  Op de website van Zeker Zink vindt u meer informatie, en heeft u ook de mogelijkheid om het Zeker Zink-handboek te bestellen: www.zinkinfobenelux.com/zeker+zink

  Downloaden PDF

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search

  Gender-Hinweis

  Aus Gründen der besseren Lesbarkeit verzichten wir auf die gleichzeitige Verwendung der Sprachformen männlich, weiblich und divers (m/w/d). Sämtliche Personenbezeichnungen gelten daher gleichermaßen für alle Geschlechter.

  the coatinc company een kerngezond gebouw