Verzinken en vuurverzinken The Coatinc Company

Bent u klant bij ons of wilt u zich om een andere reden tot ons wenden? Wij zien uw Nieuwsbericht graag tegemoet en zullen per omgaande reageren.

U kunt ook direct contact opnemen met één van onze Vestiging of met ons hoofdkantoor

  De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Fabriek *

  Reden voor uw aanvraag *

  Bijlage


  Standorte Coatinc Bochum Coatinc Rhein-Main Coatinc Peine Coatinc Becker Saarlouis Coatinc Siegen Coatinc PreGa Coatinc24 Coatinc Würzburg Coatinc Ninove Coatinc NinoCoat Zinkpower Malacky Coatinc MX de SA CV California Galvanizing & Steel Structures Coatinc Alblasserdam Coatinc24 Amsterdam Coatinc Nederland Coatinc De Meern Coatinc Groningen Coatinc Groningen Poedercoat Coatinc Mook Coatinc Prega NL Coatinc Roermond Coatinc Anox Zinkpower Promptus Zinkpower Ostrava Zinkpower Roudnice Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Rezinal Coatinc Lenssen ESP Pulverbeschichtung ESP Pulverbeschichtung

  Marketing

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Pers

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Contact

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  The Coatinc Company: goed voor aannemers

  Er worden al decennia lang allerlei soorten maatregelen genomen om alles op en rond de Nederlandse wegen te beschermen tegen corrosie. Dit geldt met name voor vangrails, bewegwijzering, geluidsschermen en hekconstructies. Duurzaamheid speelt hierbij een grotere rol dan ooit tevoren – niet in de laatste plaats vanwege de zware belastingen die het materiaal te verduren krijgt: temperatuurwisselingen, weersomstandigheden en verkeersbelasting.

  Thermisch verzinken is nu ook doorgedrongen tot de bruggenbouw. Of het nu voor stalen of composietbruggen is, voor voegovergangen, brugleuningen of bewapeningsconstructies. Ook hier geldt: als staal zwaar wordt belast, is op de lange termijn een effectieve corrosiebescherming onmisbaar. Dit komt terug in meerdere NEN-normen, en aannemers eisen bij bruggenbouwprojecten inmiddels dat onderdelen aantoonbaar minimaal 100 jaar beschermd zijn tegen corrosie.

  Het is dus in ieders belang dat deze onderdelen op een effectieve manier worden verzinkt. Als er slechts één laag wordt aangebracht op een brug, leert de ervaring dat deze laag na circa 25 jaar loskomt, en moet worden vernieuwd om de veiligheid van de constructie te garanderen. Wanneer je de kosten hiervan vermenigvuldigt met een factor vier, wordt het geheel een kostbare onderneming – en uiteindelijk veel duurder dan wanneer je de afzonderlijke onderdelen thermisch verzinkt op een effectieve manier die honderd jaar meegaat.

  Behalve het economische aspect spreken nog meer factoren vóór meer gebruik van thermisch verzinken als corrosiebescherming. Zink is een natuurlijk element, dat aanwezig is in vele mineralen en gesteenten. Het is bijna onverwoestbaar, veelzijdig en duurzaam – en het zorgt voor een perfecte corrosiebescherming van staal. Bovendien kan dit non-ferrometaal zo vaak gerecycled worden als je maar wilt. Gebruik je het bijvoorbeeld voor thermisch verzinken, dan komt daar een veel betere coating uit dan bij andere oppervlaktebehandelingen, want zink gaat een uitstekende symbiose aan met staal. En juist deze symbiose maakt bruggen minder onderhoudsgevoelig, en daardoor ook aangenamer voor automobilisten en andere personen die de brug gebruiken.

  Om te zorgen dat de coating op een stalen brug lang meegaat, moet er bij een lage strooizoutbelasting een laag van minimaal 200 µm worden aangebracht, en bij een hoge strooizoutbelasting een laag van minimaal 250 µm. Ook het soort staal is van belang, naast diverse andere vereisten. Al deze kennis is te danken aan belangrijke stappen voorwaarts op onderzoeksgebied, bijvoorbeeld in het kader van het project “FOSTA P835 – Feuerverzinken im Stahl- und Verbundbrückenbau” (thermisch verzinken bij stalen en composietbruggen). Dit soort onderzoeken draagt bij aan een betere duurzaamheid, efficiëntie en doelmatigheid, zowel nu als in de toekomst.

  The Coatinc Company (TCC) heeft als internationaal opererende fullservice-oppervlakte-veredelaar al talloze bruggenbouwprojecten gerealiseerd. Alleen al voor Sri Lanka heeft de dochteronderneming in Mook onlangs stalen constructies veredeld voor in totaal 463 bruggenconstructies. Volgens de planning zijn deze bruggen in mei 2018 allemaal klaar. Coatinc Mook heeft voor deze bruggen 8.500 ton staal verzinkt, met onderdelen van 6 tot 30 meter. Deze bruggen worden speciaal geïnstalleerd in de landelijke regio’s van de eilandstaat onder India, en vormen op die manier een duurzame versterking van de infrastructuur. En ook de economie profiteert ervan, want de bruggen worden door Sri Lankaanse bruggenbouwers en monteurs opgebouwd, op basis van pakketten met de benodigde onderdelen die door TCC zijn samengesteld en aangeleverd. Uiteindelijk was de grootste uitdaging echter niet het thermisch verzinken van 8.432 m3 staal. Voor de organisatie als geheel was er ook een soepele coördinatie nodig, de logistiek naar de andere kant van de wereld en de ingebruikname van de geleverde onderdelen. Een project dat zijn gelijke niet kent, omdat het vooral qua afmetingen zeer geavanceerd is.

  Maar het zinkbad van Coatinc Siegen in de vestiging in Kreuztal is bijna gemaakt voor het veredelen van brugonderdelen. De afmetingen maken het verschil: met bruikbare afmetingen van 19,2 x 1,7 x 2,9 meter (lengte x breedte x diepte) is het bad uniek in Duitsland, en dit is ideaal voor klanten met bovengemiddeld grote stalen onderdelen – ook omdat deze dubbel kunnen worden ondergedompeld. Daarnaast kunnen de kranen overweg met een gewicht van tot wel 16 ton – ideaal voor de hoge stukgewichten van de grote onderdelen.

  De hoofdvestiging van het familiebedrijf uit het Siegerland biedt echter nog veel meer diensten aan. Allemaal onder één dak, zodat de klant op meerdere manieren kan profiteren. Denk bijvoorbeeld aan omvangrijke transportdiensten (van ophalen tot aanleveren), expressveredelingen, voor- en nabewerkingen, de magneetpoedertest, duplexcoatings en zelfs spuitverzinken. Twee zinkbaden voor hoge temperatuur verzinken maken het aanbod van diensten op locatie compleet. Hierdoor kan er worden ingespeeld op individuele eisen aan afmetingen en microruwheid.

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search

  the coatinc company de perfecte versmeltingthe coatinc company 45 jaar coatinc bochum