Verzinken en vuurverzinken The Coatinc Company

Bent u klant bij ons of wilt u zich om een andere reden tot ons wenden? Wij zien uw Nieuwsbericht graag tegemoet en zullen per omgaande reageren.

U kunt ook direct contact opnemen met één van onze Vestiging of met ons hoofdkantoor

  De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Fabriek *

  Reden voor uw aanvraag *

  Bijlage


  Standorte Coatinc Bochum Coatinc Rhein-Main Coatinc Peine Coatinc Becker Saarlouis Coatinc Siegen Coatinc PreGa Coatinc24 Coatinc Würzburg Coatinc Ninove Coatinc NinoCoat Zinkpower Malacky Coatinc MX de SA CV California Galvanizing & Steel Structures Coatinc Alblasserdam Coatinc24 Amsterdam Coatinc Nederland Coatinc De Meern Coatinc Groningen Coatinc Groningen Poedercoat Coatinc Mook Coatinc Prega NL Coatinc Roermond Coatinc Anox Zinkpower Promptus Zinkpower Ostrava Zinkpower Roudnice Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Rezinal Coatinc Lenssen ESP Pulverbeschichtung ESP Pulverbeschichtung

  Marketing

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Pers

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Contact

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Kennisgever 7:

  De oppervlaktetechniek stelt zich ten doel oppervlakken door coating voor elk toepassingsgebied geschikt te maken. Oppervlakken moeten immers voldoen aan de aan hen gesteld eisen met betrekking tot slijtage- en corrosiebestendigheid, hardheid, uiterlijk, glans, kleur etc. Daarbij zijn de aard van de laag en coating en het materiaal doorslaggevend.

  Eigenschappen van substraten
  De eigenschappen van de substraten worden met hun bindingstoestand tussen de elementaire bouwstenen en hun ruimtelijke verdeling (verzadigde bindingstoestanden) beschreven. Bindingstoestanden (valentie) worden gedifferentieerd beschouwd:
  – Hoofdvalenties: ionen-, atoom- en metaalbinding;
  – Nevenvalenties: bijv. elektrostatische wisselwerkingen – de basiseigenschappen worden door de aard van de chemische binding bepaald.

  Karakteristiek van de metaalbinding
  Tussen de metaalionen (+) en de “vrije“ elektronen (ook elektronengas of elektronengaswolk genoemd) bestaat een intensieve krachtinwerking. Het zogenaamde metaalraster ontstaat. Dit onderscheidt zich door een hoge stevigheid, goede vervormbaarheid, een zeer goede geleidbaarheid voor warmte en elektriciteit en deels hoge smelt- en verdampingstemperaturen.

  Elke bewerking leidt tot wijzigingen van structuur en ordening. Gevolgen zijn o.a. veranderingen van het elektrochemische potentiaal, verstevigingen/verhardingen of ook veranderingen van het oppervlakteprofiel zoals bijv. veranderingen van het elektrochemische potentiaal tot aan negatieve waarden toe en de daarmee gepaard gaande gevoeligheid voor corrosie. Deels vormen zich als gevolg van de verstevigingen/verhardingen in de oppervlaktezone mechanische spanningen die o.a. bij een coating onvoldoende hechting tussen oppervlak en toplaag tot gevolg kunnen hebben.

  PDF download

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search