Verzinken en vuurverzinken The Coatinc Company

Bent u klant bij ons of wilt u zich om een andere reden tot ons wenden? Wij zien uw Nieuwsbericht graag tegemoet en zullen per omgaande reageren.

U kunt ook direct contact opnemen met één van onze Vestiging of met ons hoofdkantoor


  De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.  Fabriek *


  Reden voor uw aanvraag *  Bijlage  Standorte Coatinc Bochum Coatinc Rhein-Main Coatinc Peine Coatinc Becker Saarlouis Coatinc Siegen Coatinc PreGa Coatinc24 Coatinc Würzburg Coatinc Ninove Coatinc NinoCoat Zinkpower Malacky Coatinc MX de SA CV Coatinc US Coatinc Alblasserdam Coatinc24 Amsterdam Coatinc Nederland Coatinc De Meern Coatinc Groningen Coatinc Mook Coatinc Prega NL Coatinc Roermond Coatinc Anox Zinkpower Promptus Zinkpower Ostrava Zinkpower Roudnice Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Rezinal Coatinc Lenssen ESP Pulverbeschichtung ESP Pulverbeschichtung

  Marketing

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Pers

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Contact

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Kennisgever 6:

  Materialen bruikbaar maken – door oppervlaktebehandeling
  Materialen en oppervlakken hebben zeer uiteenlopende fysische, chemische en tribologsche eigenschappen.

  Fysische eigenschappen zijn in principe kernfyische en elektrische eigenschappen zoals warmtegeleiding of ook ferromagnetische en optische eigenschappen zoals bijv. de thermische uitzetting …

  Chemische en tribologische eigenschappen zijn bijv. de elektrochemische corrosie, hamerslagvorming, spanningsscheurcorrosie, het bezwijken van het materiaal, grensvlakken en de adhesie van oppervlakken …

  Het begrip voor de laagvorming en de laageigenschappen vereist een gedetailleerde kennis: vooral over het substraat (materiaal), het materiaal dat de laag vormt, het gedefinieerde gebruiksdoel van een laag en de aard van de bindingstoestanden en de volgorde van de individuele processtappen voor de dicht bij het oppervlak liggende gedeelten.

  Taak en doel van de oppervlaktetechnieken
  Elk oppervlak is anders en gedraagt zich ook anders. Om het in staat te stellen aan de gestelde eisen – zoals bijv. slijtage- en corrosiebestendigheid, hardheid, glij-eigenschappen of uiterlijk – te voldoen, komt het erop aan het binnen het kader van de mogelijkheden zo te veranderen dat exact gedefinieerde eigenschappen worden bereikt. Het doel luidt om een nieuwe oppervlaktegedrag voor specifieke gebruiksdoeleinden te definiëren!

  Het proces bepaalt het resultaat.
  De processen van de oppervlaktetechniek worden gekenmerkt door gemeenschappelijke technologische aspecten, maar ook door verschillen daarin. Verschillen zijn maatgevend voor specifieke eigenschappen van de lagen en hun fysisch-chemische gedrag op het substraatoppervlak (materiaaloppervlak). DIN EN 8580 deelt de methodes in op basis van fysisch-chemische processen in het laagvormende materiaal. Om de genoemde doelen in de zin van “geefinieerde oppervlakte-eigenschappen te bereiken, moeten de substraatoppervlakken in hun structuur veranderd worden.

  In de volgende Kennisgever gaan we verder!

  Downloaden PDF

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search

  Gender-Hinweis

  Aus Gründen der besseren Lesbarkeit verzichten wir auf die gleichzeitige Verwendung der Sprachformen männlich, weiblich und divers (m/w/d). Sämtliche Personenbezeichnungen gelten daher gleichermaßen für alle Geschlechter.