Verzinken en vuurverzinken The Coatinc Company

Bent u klant bij ons of wilt u zich om een andere reden tot ons wenden? Wij zien uw Nieuwsbericht graag tegemoet en zullen per omgaande reageren.

U kunt ook direct contact opnemen met één van onze Vestiging of met ons hoofdkantoor


  De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.  Fabriek *


  Reden voor uw aanvraag *  Bijlage  Standorte Coatinc Bochum Coatinc Rhein-Main Coatinc Peine Coatinc Becker Saarlouis Coatinc Siegen Coatinc PreGa Coatinc24 Coatinc Würzburg Coatinc Ninove Coatinc NinoCoat Zinkpower Malacky Coatinc MX de SA CV Coatinc US Coatinc Alblasserdam Coatinc24 Amsterdam Coatinc Nederland Coatinc De Meern Coatinc Groningen Coatinc Mook Coatinc Prega NL Coatinc Roermond Coatinc Anox Zinkpower Promptus Zinkpower Ostrava Zinkpower Roudnice Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Rezinal Coatinc Lenssen ESP Pulverbeschichtung ESP Pulverbeschichtung Coatinc West Brabant

  Marketing

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283

  Pers

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283

  Contact

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Oppervlaktecoating

  Voorbehandelingen

  Alle technieken van oppervlaktecoating vereisen een voorbehandeling van het substraatoppervlak. Deze is wederom afhankelijk van meerdere factoren – bijv. de aard en samenstelling van het basismateriaal (metalen, non-ferro metalen etc.), de aard en intensiteit van de verontreinigingen (storende scheidende lagen) en zogenaamde storende zone door de bewerking zelf. De voorbehandeling gebeurt bijv. door midden van reinigen, ontvetten, beitsen, etsen of het vormen van conversielagen (fosfateren of andere chemisch-thermische processen).

  Aanbrengen van de oppervlaktecoating

  Het opbrengen van materiaal met gedefinieerde eigenschappen op het substraat (materiaal) en het tot stand brengen van een verband dat de gedefinieerde eigenschappen zoals bijv. een mechanische gedrag (stevigheid en taaiheid) vertoont, noemt men applicatie. De aangebrachte materiaallaag voldoet aan specifieke eigenschappen die boven de mechanische eigenschappen uitgaan zoals bijv. corrosie- en slijtagegedrag, krachtoverbrenging (wrijvingscoëfficiënten in de staalbouw) tot aan optische en esthetische eisen. Voorwaarde voor de schepping van functionerende en functionele verbanden is een toereikende hechting van de aangebrachte laag. Die geldt vooral bij het optreden van mechanische spanningen zoals bijv. door thermische uitzetting. Men maakt onderscheidt tussen drie verschillende laagtypes: metaalachtige lagen, niet-metalen, organische en niet-metalen, anorganische lagen.

  Metaallagen

  Metalen lagen laten zich door ECD (elektrochemische metaalafscheiding) realiseren, door scheiding van metalen lagen vanuit de gasfase of ook door smeltdompelen (een van de oudste technieken voor metalen toplagen – bijvoorbeeld thermisch verzinken, vertinnen of aluminiseren), door metaalspuiten (thermisch spuiten, vlamboogspuiten, plasmaspuiten), door plateren (walsplateren, explosief plateren) of door chemische-thermische processen (aluminiseren, verchromen, sheradiseren).

  Processen voor niet-metalen, organische lagen:

  Niet-metalen, organische lagen zijn realiseerbaar met natlakken / natcoaten en poederlakken / poedercoaten.

  Start typing and press Enter to search

  Gender-Hinweis

  Aus Gründen der besseren Lesbarkeit verzichten wir auf die gleichzeitige Verwendung der Sprachformen männlich, weiblich und divers (m/w/d). Sämtliche Personenbezeichnungen gelten daher gleichermaßen für alle Geschlechter.