Verzinken en vuurverzinken The Coatinc Company

Bent u klant bij ons of wilt u zich om een andere reden tot ons wenden? Wij zien uw Nieuwsbericht graag tegemoet en zullen per omgaande reageren.

U kunt ook direct contact opnemen met één van onze Vestiging of met ons hoofdkantoor


  De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.  Fabriek *


  Reden voor uw aanvraag *  Bijlage  Standorte Coatinc Bochum Coatinc Rhein-Main Coatinc Peine Coatinc Becker Saarlouis Coatinc Siegen Coatinc PreGa Coatinc24 Coatinc Würzburg Coatinc Ninove Coatinc NinoCoat Zinkpower Malacky Coatinc MX de SA CV California Galvanizing & Steel Structures Coatinc Alblasserdam Coatinc24 Amsterdam Coatinc Nederland Coatinc De Meern Coatinc Groningen Coatinc Mook Coatinc Prega NL Coatinc Roermond Coatinc Anox Zinkpower Promptus Zinkpower Ostrava Zinkpower Roudnice Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Rezinal Coatinc Lenssen ESP Pulverbeschichtung ESP Pulverbeschichtung

  Marketing

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Pers

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Contact

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

   

  Kennisgever 10:

  Om een extra bescherming voor zwaarder belaste componenten te realiseren of om wensen met betrekking tot de kleur met een optimale corrosiebescherming te combineren, is de extra poedercoating in aansluiting op het thermische verzinking een geschikte keuzemogelijkheid.

  Poedercoatingsystemen:
  Bij poedercoating gaat het om een milieuvriendelijk en absoluut oplosmiddelenvrij coatingproces waarbij minieme kunststofdeeltjes na het smelten en evt. uitharden elektrisch opgeladen en verspoten worden. In een navolgende inbrandproces bij werkstuktemperaturen van 160 – 200 ° worden zij gesmolten en chemisch gebonden om een coating te vormen. Alle metaaloppervlakken kunnen gecoat worden – bij voorkeur: staal, staal verzinkt, zinkspuitgietwerkstukken, gewalst en
  gegoten aluminium, magnesium.

  Voorbehandeling:
  Voor de kwaliteit van de coating is de voorbehandeling van doorslaggevend belang – zij vindt mechanisch plaats, bijv. door ontvetten, stralen, sweepen, of chemisch, bijv. door beitsen of door de vorming van conversielagen (fosfateren & chromateren).

  Aangebrachte poedertypes:
  Voor poedercoating maak men gebruik van duroplasten (de eigenlijke poederlakken) – dus bindmiddelen zoals bijv. polyester, epoxideharsen, polyurethaan, acrylaatharsen of combinaties daarvan, thermoplasten – en bindmiddelen zoals bijv. PVC, polyethyleen en thermoplastisch polyester.

  Thermoplasten:
  Thermoplasten smelten, blijven plastisch, kunnen door temperatuurverhoging opnieuw vloeibaar worden gemaakt en hebben in tegenstelling tot duroplasten geen apart hardersysteem nodig. Hoofdtoepassingsgebied is het wervelsinterproces.

  Duroplasten:
  Duroplasten moeten bij de filmvorming uitharden, hebben na het smelten nog de tijd om de uitharding onder invloed van de inbrandtemperatuur af te sluiten. De uithardingsvoorwaarden moeten altijd volgens de grootste wanddikte gekozen worden, omdat daar de langste verhittingstijd noodzakelijk is.

  Downloaden PDF

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search

  Gender-Hinweis

  Aus Gründen der besseren Lesbarkeit verzichten wir auf die gleichzeitige Verwendung der Sprachformen männlich, weiblich und divers (m/w/d). Sämtliche Personenbezeichnungen gelten daher gleichermaßen für alle Geschlechter.