Verzinken en vuurverzinken The Coatinc Company

Bent u klant bij ons of wilt u zich om een andere reden tot ons wenden? Wij zien uw Nieuwsbericht graag tegemoet en zullen per omgaande reageren.

U kunt ook direct contact opnemen met één van onze Vestiging of met ons hoofdkantoor

  De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Fabriek *

  Reden voor uw aanvraag *

  Bijlage


  Standorte Coatinc Bochum Coatinc Rhein-Main Coatinc Peine Coatinc Becker Saarlouis Coatinc Siegen Coatinc PreGa Coatinc24 Coatinc Würzburg Coatinc Ninove Coatinc NinoCoat Zinkpower Malacky Coatinc MX de SA CV California Galvanizing & Steel Structures Coatinc Alblasserdam Coatinc24 Amsterdam Coatinc Nederland Coatinc De Meern Coatinc Groningen Coatinc Groningen Poedercoat Coatinc Mook Coatinc Prega NL Coatinc Roermond Coatinc Anox Zinkpower Promptus Zinkpower Ostrava Zinkpower Roudnice Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Rezinal Coatinc Lenssen ESP Pulverbeschichtung ESP Pulverbeschichtung

  Marketing

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Pers

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Contact

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Corrosie

  Wie zijn de twee grootste vernielers van ijzer en metaal?

  Corrosie is volgens het woordenboek de “beginnende vernieling van vaste lichamen door chemische en elektrochemische aantasting van het oppervlak”. Met dit fenomeen wordt de mens al duizenden jaren geconfronteerd. Bij de corrosie van ijzer en andere metalen gaat het om elektrochemische processen, waarbij metalen geoxideerd worden. Afhankelijk van het inwerkende oxidatiemiddel maakt men onderscheid tussen zuur- en zuurstofcorrosie. Het eigenlijke proces van de corrosie is allesbehalve triviaal en de werkingsmechanismen van de diverse corrosiewerende maatregelen zijn complex. Kennis van deze processen is daarom dwingend noodzakelijk voor de beoordeling van verschillende corrosiewerende technologieën.

  Hoe wordt corrosie gedefinieerd?

  De DIN-norm DIN EN ISO 8044 (voorheen DIN 50900) definieert corrosie als reactie van een metalen materiaal met zijn omgeving, waardoor een meetbare verandering van het materiaal bewerkstelligd wordt en de werking/functie van een metalen component negatief beïnvloed wordt of een volledig systeem te maken krijgt met significante invloeden op de statische eigenschappen.

  Wat zijn typische corrosie veroorzakende factoren in diverse omgevingen?

  Binnenruimtes zijn in de regel droog en vrij van schadelijke stoffen. Daarom moeten hier de gebruiksafhankelijke en corrosie in de hand werkende invloeden op strikt individuele basis geanalyseerd worden. Bij aan weersinvloeden blootgestelde constructies zorgen vochtige lucht, regen of ook condenswater voor corrosie. Chloride-aerosols, strooitzoutnevels of spatwater zijn naast emissies als SO2, NOx en stof de hoofdveroorzakers van de corrosie. In zwembaden zorgen condenswater en afvoerlucht voor een vochtig klimaat. Het bijkomende gebruik van chloride-aerosols en desinfecterende middelen zoals chloorgas (zoutzuur) of ozon dient eveneens in acht genomen te worden. En in kunstmatige, ondergrondse passages zoals tunnels zijn naast het reeds genoemde condenswater vooral vuil, roet, bandenslijpsel, strooizoutspatwater en -nevels in combinatie met uitlaatgassen (SO2 & NOx) de doorslaggevende, corrosie in de hand werkende factoren.

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search

  Gender-Hinweis

  Aus Gründen der besseren Lesbarkeit verzichten wir auf die gleichzeitige Verwendung der Sprachformen männlich, weiblich und divers (m/w/d). Sämtliche Personenbezeichnungen gelten daher gleichermaßen für alle Geschlechter.