Verzinken en vuurverzinken The Coatinc Company

Bent u klant bij ons of wilt u zich om een andere reden tot ons wenden? Wij zien uw Nieuwsbericht graag tegemoet en zullen per omgaande reageren.

U kunt ook direct contact opnemen met één van onze Vestiging of met ons hoofdkantoor


  De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.  Fabriek *


  Reden voor uw aanvraag *  Bijlage  Standorte Coatinc Bochum Coatinc Rhein-Main Coatinc Peine Coatinc Becker Saarlouis Coatinc Siegen Coatinc PreGa Coatinc24 Coatinc Würzburg Coatinc Ninove Coatinc NinoCoat Zinkpower Malacky Coatinc MX de SA CV Coatinc US Coatinc Alblasserdam Coatinc24 Amsterdam Coatinc Nederland Coatinc De Meern Coatinc Groningen Coatinc Mook Coatinc Prega NL Coatinc Roermond Coatinc Anox Zinkpower Promptus Zinkpower Ostrava Zinkpower Roudnice Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Marmara-Siegener Galvaniz Rezinal Coatinc Lenssen ESP Pulverbeschichtung ESP Pulverbeschichtung

  Marketing

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Pers

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Contact

  The Coatinc Company Holding B.V.
  Edisonweg 5
  2952 AD Alblasserdam
  Nederland

  Telefoon: +31 78 6992283
  Telefax: +31 78 6913496

  Uw contactpersoon:
  Jessica Hoek – van der Zande
  j.vanderzande@coatinc.com

  Kennisgever 14:

  Bescherming tegen corrosie kent diverse facetten – in die context wordt principieel onderscheid gemaakt tussen actieve en passieve corrosiebescherming. Wanneer een component zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt, heeft men het over actieve corrosiebescherming. Om elke vorm van corrosie reeds van voor af aan volledig uit te sluiten, kunnen verdere preventieve corrosiewerende maatregelen worden genomen. Deze passieve maatregelen zijn vanzelfsprekend het doel van de technieken voor oppervlaktebehandeling.

  Actieve corrosiebescherming omvat alle functies van de geselecteerde, toegepaste en berekende materialen (bijv. krachtoverbrenging of statische eigenschappen). De beschermende maatregelen dragen bij aan het vermijden van corrosie of aan een verlaging van de corrosiesnelheid. Verdere positieve effecten kan men o.a. bereiken door de juiste keuze van de materialen of door een geometrie en constructie die de corrosiebescherming ten goede komt. Hierbij geldt de formule: “Een slecht te lassen constructie is in de regel ook een slecht te beschermen constructie”. Bijkomend zorgen hierop gerichte maatregelen ook voor een beperking van de milieubelasting.

  Passieve corrosiebescherming houdt in dat corrosieve media bij het staaloppervlak vandaan worden gehouden. De afwezigheid van zuurstof en water gaat de vorming van corrosieve elementen tegen!

  Corrosiewerende maatregelen selecteert men op basis van de technische behoeften en eisen. Specifiek voor de staalbouw geldende eisen (o.a. veiligstellen en verhogen van het wrijvingscoëfficiënt van contactvlakken van glijvaste verbindingen) dienen bij de systeemkeuze evenzeer meegewogen te worden als bijv. de atmosferische omgevingsfactoren (DIN EN ISO 12944-2:1998-07; DIN EN 12500:2000-12). Maar ook een zuiver economische beschouwing is een noodzaak!

  Taak en doelen van de oppervlaktetechniek
  Oppervlakken moeten voldoen aan de eisen die eraan gesteld worden. Dit kunnen bijvoorbeeld slijtvastheid, corrosiebestendigheid, hardheid, glij-eigenschappen, decoratieve eigenschappen etc. zijn. Het tot stand brengen van een oppervlak met de exacte, vooraf gedefinieerde eigenschappen (inwerking op de materiaaloppervlakken resp. wijziging van de materiaaloppervlakken) en het gedetermineerde gedrag van die oppervlakken is het doel van de oppervlaktetechniek.

   

  Downloaden PDF

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search

  Gender-Hinweis

  Aus Gründen der besseren Lesbarkeit verzichten wir auf die gleichzeitige Verwendung der Sprachformen männlich, weiblich und divers (m/w/d). Sämtliche Personenbezeichnungen gelten daher gleichermaßen für alle Geschlechter.